Coseli
Tiramisu de vara

Instructiuni

1 Topiti ciocolata pe baie de aburi. Bateti frisca lichida pana isi mentine forma, apoi mixati mascarpone cu zaharul pudra, dupa care il incorporati in frisca batuta. Impartiti compozitia in doua. In una adaugati ciocolata topita, iar in cealalata esenta de fructe de padure.

2 Intr-o tava rotunda cu inel, puneti un strat de piscoturi inmuiate putin in cafea, in care adaugati esenta de cafea pentru savoare. Peste stratul de piscoturi puneti un start nivelat de crema cu ciocolata si un strat de crema cu esenta de fructe de padure.

3 Puneti piscoturi si continuati procesul pana ce se termina piscoturile si cremele.

4 Dati la rece pentru cateva ore.

Pofta buna!

Ingrediente

375 ml frisca lichida

250 gr mascarpone

36-40 piscoturi

3 linguri zahar pudra

75 gr ciocolata cu lapte

250-300 ml cafea la ibric

Esenta de cafea

Esenta de fructe de padure

Produse folosite in aceasta reteta
Esenta de cafea
mai mult
Esenta de fructe de padure
mai mult
Zahar pudra
mai mult
Esenta de cafea
mai mult
Esenta de fructe de padure
mai mult

Contact

S.C. COSELI S.A.
Adresa: Bd. Poitiers, Nr. 43, Iasi - Romania
Telefon/Fax: +40 372 731924 / +40 232 270997
Email: office@coseli.ro

Newsletter