Coseli
Tarte cu crema de caramel si fructe

Instructiuni

1 Pentru a prepara aluatul de tarte amestecati toate ingredientele si framantati o bila de aluat. O dati la rece 30 minute. Scoateti aluatul de la rece si intindeti cu sucitorul o foaie de 1 cm grosime. Tapetati cu unt si faina 10 forme ondulate, de tarte. Intindeti aluatul in aceste forme, intepati-le din loc in loc si coaceti 10 minute la foc mic. Scoateti apoi tartele si lasati la racit.

Crema
2 Amestecati un plic de praf de budinca cu 4 linguri zahar si 10 linguri lapte. Puneti pe foc, intr-o cratita, restul de lapte. Cand s-a incalzit turnati compozitia de budinca cu aroma de caramel. Amestecati pana se ingroasa. Lasati putin la racit.

3 Umpleti formele de tarte cu budinca cat inca e calda si fluida. Lasati sa se raceasca complet.

4 Ornati cu visine, felii de caise si optional sos de ciocolata

Pofta buna!

Ingrediente pentru 8-10 tarte

Pentru aluatul de tarte:

125 gr unt

250-260 gr faina

1 ou

3 linguri lapte

80 gr zahar tos

 

Pentru umplutura:

500 ml lapte

1 plic budinca cu aroma de caramel

4 linguri zahar

Fructe: caise, visine

Sos de ciocolata optional

Produse folosite in aceasta reteta
Praf de budinca cu aroma de caramel
mai mult

Contact

S.C. COSELI S.A.
Adresa: Bd. Poitiers, Nr. 43, Iasi - Romania
Telefon/Fax: +40 372 731924 / +40 232 270997
Email: office@coseli.ro

Newsletter