Coseli
​Prajitura cu fructe de padure

Instructiuni

1 Se pun fructele de padure intr-o sita si se presara deasupra 5-6 linguri de zahar. Amestecul se da la rece pentru 2-3 ore. Se mixeaza untul (la temperatura camerei) cu 2-3 linguri de zahar; treptat se adauga cate 1 galbenus si cate 3-4 linguri de zahar. Se adauga esenta de fructe de padure si un praf de sare, apoi laptele si praful de copt amestecat cu faina

2 Albusurile se bat spuma separat si se amesteca in compozitie. Se rastoarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, sau care a fost pregatita in prealabil cu hartie de copt.

3 Se coace la foc iute (in cuptorul bine incins inainte) circa 10-15 minute, apoi se pun peste coptura fructele de padure. Tava se da din nou la cuptor pentru inca 35-40 de minute. Cand este gata, peste prajitura se poate adauga zahar pudra.

Pofta buna!

Ingrediente

100 g unt

200 g zahar pudra

250 g faina

3 oua

150 ml lapte

1/2 plic praf de copt

esenta fructe de padure

circa 800 g fructe de padure

5-6 linguri de zahar (pentru fructe)

Produse folosite in aceasta reteta
Esenta de fructe de padure
mai mult
Praf de copt
mai mult
Zahar pudra
mai mult
Esenta de fructe de padure
mai mult

Contact

S.C. COSELI S.A.
Adresa: Bd. Poitiers, Nr. 43, Iasi - Romania
Telefon/Fax: +40 372 731924 / +40 232 270997
Email: office@coseli.ro

Newsletter