Coseli
Trandafiri cu mere

Instructiuni

1 Taiati merele felii si eliminati-le cotoarele.

2 Puneti feliile de mar intr-o cratita si puneti apa cat sa le acopere. Adaugati 2 linguri de zahar si esenta de lamaie si lasati sa fiarba cam 5-6 minute. Scoateti feliile de mar pe un prosop absorbant si lasati la racit.

3 Intindeti foaia de aluat de foietaj, presarati zaharul ramas ( cantitatea de zahar se poate mari sau micsora, dupa preferinta) si scortisoara. Treceti cu sucitorul de doua ori peste foaia de foietaj.

4 Aluatul de foietaj pentru a se lucra mai usor, e bine sa nu fie dezghetat complet. Taiati fasii de aluat de 1.5 cm. Pe fiecare fasie puneti felii de mar usor suprapuse. Rulati fasia cat mai strans posibil.

5 Asezati fiecare rulou in tava tapetata cu hartie de copt si coaceti la foc mediu pana se rumenesc usor.
Serviti rece, pudrat cu zahar pudra.

Pofta buna!

Ingrediente

400 g aluat de foietaj

3 mere

6 linguri zahar

2 linguri scortisoara

Esenta de lamaie

Zahar pudra pentru pudrat

Produse folosite in aceasta reteta
Esenta de lamaie
mai mult
Zahar pudra
mai mult
Esenta de lamaie
mai mult

Contact

S.C. COSELI S.A.
Adresa: Bd. Poitiers, Nr. 43, Iasi - Romania
Telefon/Fax: +40 372 731924 / +40 232 270997
Email: office@coseli.ro

Newsletter