Coseli
Prajitura cu morcovi

Instructiuni

1 Curatati morcovii si radeti-i pe razatoarea mica. Bateti putin ouale cu zaharul si esenta de menta, dupa care incorporati morcovii rasi. Adaugati uleiul. Incorporati faina amestecata cu praful de copt si scortisoara.

2 Intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu putina faina, turnati compozitia, nivelati si coaceti la foc potrivit, 170 grade, 30-35 minute. Eu am folosit o forma rotunda, de 18 cm, cu inel detasabil. Faceti testul cu scobitoarea si cand e gata coapta, scoateti din forma si lasati la racit.

Glazura
3 Frecati spuma mascarponele cu zaharul pudra. Turnati peste prajitura si optional puteti folosi cateva fructe.

Pofta buna!

Ingrediente

2 morcovi mari

3 oua

3 linguri zahar

un plic praf de copt

5 linguri faina

100 ml ulei

esenta de menta

1/2 lingurita scortisoara

 

Pentru glazura:

100 gr mascarpone

3 linguri zahar pudra

fructe diverse

* tava 18 cm rotunda

Produse folosite in aceasta reteta
Esenta de menta
mai mult
Zahar pudra
mai mult
Esenta de menta
mai mult

Contact

S.C. COSELI S.A.
Adresa: Bd. Poitiers, Nr. 43, Iasi - Romania
Telefon/Fax: +40 372 731924 / +40 232 270997
Email: office@coseli.ro

Newsletter