Coseli
Placinta cu iaurt

Instructiuni

1 Intr-un bol amestecati galbenusurile cu zaharul, esentele si iaurtul. Mixati pana devine o spuma. Incorporati usor albusurile batute tare cu un praf de sare.

2 Ungeti cu ulei tava de aragaz si puneti patru foi de placinta unse fiecare cu ulei. Turnati o parte din compozitie si nivelati. Presarati stafide. Repetati operatiunea pana ce terminati compozitia.

3 Puneti deasupra inca patru foi de placinta unse fiecare cu ulei. Introduceti tava in cuptorul incins si coaceti la 180 grade timp de 40 minute. Scoateti de la cuptor si acoperiti cu un prosopel de hartie peste care puneti un prosop de bumbac.

4 Taiati patrate mari si serviti prajitura presarata cu zahar pudra din abundenta.

Pofta buna!

Ingrediente

1 pachet foi de placinta 400 gr

400 gr iaurt

5 oua

5 linguri zahar

200 gr stafide

Esenta de lamaie

Esenta de portocala

Esenta de vanilie

Zahar pudra pentru pudrat

Produse folosite in aceasta reteta
Esenta de portocala
mai mult
Esenta de lamaie
mai mult
Esenta de vanilie
mai mult
Zahar pudra
mai mult
Esenta de portocala
mai mult
Esenta de lamaie
mai mult
Esenta de vanilie
mai mult

Contact

S.C. COSELI S.A.
Adresa: Bd. Poitiers, Nr. 43, Iasi - Romania
Telefon/Fax: +40 372 731924 / +40 232 270997
Email: office@coseli.ro

Newsletter