Coseli
Papanasi cu branza si dulceata

Instructiuni

1 Intr-un bol amestecati branza de vaci, oul, faina, praful de copt, sarea, esentele, grisul si zaharul.

2 Formati un aluat de consistenta ferma, dar totusi moale. Intindeti foaie foarte groasa, cu sucitorul si taiati rondele cu un pahar, apoi faceti o gaura in mijloc.

3 Prajiti papanasii in in baie de ulei incins.

4 Serviti-i calzi cu smanatana si dulceata.

Pofta buna!

Ingrediente

250 gr branza vaci

1000 gr făină

1 ou

2 linguri zahăr

2 linguri gris

esenta de lamaie

1/2 plic praf de copt

1 plic zahăr vanilat

un praf de sare

smantana si dulceata pentru servit.

Produse folosite in aceasta reteta
Esenta de lamaie
mai mult
Zahar vanilinat
mai mult
Esenta de lamaie
mai mult

Contact

S.C. COSELI S.A.
Adresa: Bd. Poitiers, Nr. 43, Iasi - Romania
Telefon/Fax: +40 372 731924 / +40 232 270997
Email: office@coseli.ro

Newsletter