Coseli
Coltunasi cu branza dulce si smantana

Instructiuni

1 Amestecati ingredientele pentru umplutura.

2 Din ingredientele pentru aluat framantati un aluat elastic, dar ferm. Pe masa infainata, intindeti aluatul in foaie subtire, ca pentru taitei. Folositi un cutit si taiati patrate cu latura de 5-6 cm. In mijlocul fiecarui patrat puneti cate o lingurita din compozitia de branza.

3 Ungeti marginile patratului cu o pensula umezita cu apa rece. Pliati unul din colturi in asa fel incat sa ajunga exact peste coltul opus. Presati usor marginile cu ajutorul unei furculite.

4 Intr-o cratita inalta incalziti 3 litri de apa si cand aceasta clocoteste, adaugati coltunasii. Reduceti putin focul si fierbeti-i timp de 20 minute. Strecurati-i si serviti-i fierbinti cu smanatana.

Pofta buna!

Ingrediente

Pentru aluat:

300 gr faina

3 oua

½ lingurita sare

 

Pentru umplutura:

1 ou

300 gr branza de vaci

2 lingurite gris

150 gr zahar

1 plic zahar vanilinat

esenta de rom

Produse folosite in aceasta reteta
Zahar vanilinat
mai mult
Esenta de rom
mai mult
Esenta de rom
mai mult

Contact

S.C. COSELI S.A.
Adresa: Bd. Poitiers, Nr. 43, Iasi - Romania
Telefon/Fax: +40 372 731924 / +40 232 270997
Email: office@coseli.ro

Newsletter