Coseli
Cheesecake cu capsuni

Instructiuni

1 Faramitam biscuitii. Ii amestecam cu untul rece pana obtinem un aluat de o consistenta densa. Luam o tava de 26 cm, unsa cu unt si o tapetam cu amestecul din biscuiti cu unt, formand un blat. Dam tava la rece pana ce facem umplutura.

2 Mixam branza de vaci cu smantana, ouale intregi si zaharul pudra, zaharul vanilinat, pana ce devine cremos. Punem umplutura in tava niveland cu o spatula.

3 Coacem, in cuptorul incins, la treapa 2, 160 grade, timp de 40 minute. Scoatem cheesecake-ul si il lasam la racit.

4 Cand e rece ornam cu capsuni si turnam peste jeleul facut, suc de fructe.

5 Fierbem sucul de fructe cu 2 linguri zahar pana se formeaza un sirop. Adaugam esenta de fructe de padure si amidonul. Lasam sa se raceasca foarte putin si inca fluid il turnam peste fructe. Lasam pana se raceste complet.

Ingrediente

500-600 gr branza de vaci cremoasa

3 linguri smantana

2 oua

150 gr zahar pudra

180 gr biscuiti pettit beurre

200 gr unt

1 plic zahar vanilinat

capsuni proaspete sau congelate (depinde de anotimp)

sucul de la fructele decongelate cu putin zahar si putina gelatina sau amidon

esenta de fructe de padure

Produse folosite in aceasta reteta
Zahar vanilinat
mai mult
Esenta de vanilie
mai mult
Zahar pudra
mai mult
Esenta de vanilie
mai mult

Contact

S.C. COSELI S.A.
Adresa: Bd. Poitiers, Nr. 43, Iasi - Romania
Telefon/Fax: +40 372 731924 / +40 232 270997
Email: office@coseli.ro

Newsletter