Coseli
​Guguluf cu cafea si esenta de migdale

Instructiuni

1 Mixati untul cu zaharul, apoi adaugati cacaua cernuta. Incorporati usor galbenusurile. Adaugati esenta de cafea si de migdale si incorporati faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilinat.

2 La final omogenizati si albusurile batute spuma, incorporandu-le usor, cu paleta, de jos in sus.

3 Ungeti cu unt si tapetati cu faina o forma rotunda de guguluf de 2 litri. Turnati usor compozitia in forma si coaceti la 170 grade, 35 minute.

4 Scoateti si lasati la racit pe un gratar metallic. Pudrati cu zahar praf.

Pofta buna!

Ingrediente

100 gr unt

280 gr faina

100 ml lapte

200 gr zahar tos

½ plic praf de copt

3 oua

3 linguri cacao

esenta de cafea

esenta de migdale

zahar vanilinat plic

zahar pudra pentru pudrat

Produse folosite in aceasta reteta
Zahar vanilinat plic
mai mult
Esenta de migdale
mai mult
Esenta de cafea
mai mult
Praf de copt
mai mult
Zahar pudra
mai mult
Esenta de migdale
mai mult
Esenta de cafea
mai mult

Contact

S.C. COSELI S.A.
Adresa: Bd. Poitiers, Nr. 43, Iasi - Romania
Telefon/Fax: +40 372 731924 / +40 232 270997
Email: office@coseli.ro

Newsletter