Coseli
​Cupcakes cu frosting de frisca

Instructiuni

1 Mixati untul cu zaharul, apoi adaugati cacaua si ouale. Mixati de cateva ori. Adaugati faina amestecata cu praful de copt, in ploaie, alternand cu laptele. La final aromatizati cu esenta de cafea. Puneti cate o lingura mare in formele de hartie si coaceti la 180 grade, in cuptorul preincalzit, maxim 20 minute. Scoateti si lasati la racit pe un gratar metalic.

Pentru frosting
2 Puneti gelatina la hidratat in 50 ml apa rece. Cand a devenit ca un burete, deci s-a hidratat, o puneti pe baie de aburi sa se topeasca. Nu trebuie sa fiarba. Incorporati-o in laptele condensat. Mixati frisca lichida pana devine tare, dupa care o mixati impreuna cu laptele condensat. Lasati la racit in frigider 2 ore, amestecand din cand in cand in compozitie, de jos in sus. Puneti frosting-ul in doua boluri si colorati-l cu putin colorant alimentar, rosu si galben. Ornati cu ajutorul unui pos.

Pofta buna!

Ingrediente

2 oua

100 gr unt

200 gr zahar

100 ml lapte

200 gr faina

1 lingurita praf de copt

1 lingura cacao

esenta de cafea

 

Pentru Frosting:

200 ml frisca lichida

180 gr lapte condensat

½ plic gelatina

50 ml apa rece

Colorant alimentar galben

Colorant alimentar rosu

Produse folosite in aceasta reteta
Colorant alimentar galben
mai mult
Colorant alimentar rosu
mai mult
Esenta de cafea
mai mult
Praf de copt
mai mult
Esenta de cafea
mai mult

Contact

S.C. COSELI S.A.
Adresa: Bd. Poitiers, Nr. 43, Iasi - Romania
Telefon/Fax: +40 372 731924 / +40 232 270997
Email: office@coseli.ro

Newsletter