Coseli
​Guguluf aromat

Instructiuni

1 Incingeti cuptorul. Ungeti cu unt o forma de guguluf si tapetati-o cu faina.

2 Intr-un bol mixati ouale cu laptele condensat si zaharul vanilinat. Adaugati untul topit si mixati pana la omogenizare completa. Adaugati, in ploaie, faina cernuta si amestecata cu praful de copt.

3 Puneti cate putin lapte pana ce amestecul devinde fluid si nu foarte gros. Intr-un bol curat turnati cam 1/4 din compozitie si amestecati cu cacao si esentele.

4 Turnati in forma unsa, alternand, cele doua compozitii.
Acum daca vreti puteti sa adaugati bucatele de nuci, migdale, stafide, rahat, pe care le infingeti cu un betisor in compozitie.

5 Coaceti la foc moderat, 170 grade, 35-40 minute. Lasati la racit pe un gratar metallic. Pudrati cu zahar pudra.

Pofta buna!

Ingrediente

2 oua

200 gr faina

1 cutie lapte condensat

100 ml lapte

1 plic zahar vanilinat

100 gr unt topit

1 plic praf de copt

2 linguri cacao

esenta mar cu scortisoara

esenta migale

esenta rom

 

Pentru ornat:

ciocolata topita sau zahar pudra

fulgi de cocos, migdale, bilute colorate...

*optional nuci, stafide, migdale, bucatele de rahat sau de smochina

Produse folosite in aceasta reteta
Zahar vanilinat
mai mult
Esenta de rom
mai mult
Esenta de migdale
mai mult
Esenta de mar cu scortisoara
mai mult
Praf de copt
mai mult
Esenta de rom
mai mult
Esenta de migdale
mai mult
Esenta de mar cu scortisoara
mai mult

Contact

S.C. COSELI S.A.
Adresa: Bd. Poitiers, Nr. 43, Iasi - Romania
Telefon/Fax: +40 372 731924 / +40 232 270997
Email: office@coseli.ro

Newsletter