Coseli
​Briose cu dulceata si cacao de post

Instructiuni

1 Intr-un bol punem apa, uleiul, zaharul, zaharul vanilinat, praful de copt si faina. Mixam pana la omogenizare completa. Apoi luam o jumatate din compozitie si o punem in alt bol. In una din ele vom pune dulceata si superesenta de portocale si omogenizam. In cealalta compozitite punem cacao si fulgii de cocos.

2 Cu lingura punem in formele de briose unse cu ulei, o lingura din compozitia alba cu dulceata si o lingura din compozitia cu cacao. Cu varful unui bat pentru frigaruie, amestecam putin in cele doua compozitii.

3 Dam la cuptor, la foc mediu 30-35 minute, pana ce suprafata devine ferma. Facem testul cu scobitoarea.
Scoatem briosele si le lasam la racit pe un gratar metalic.
Se pudreaza cu zahar praf sau se orneaza cu bilute colorate

Pofta buna!

Ingrediente

1 cana zahar

1/2 cana ulei

1 cana apa

2 cani faina

1 plic zahar vanilinat

1 plic praf de copt

2 linguri cacao

2 linguri fulgi de nuca de cocos

2-3 linguri dulceata

superesenta de portocala

Produse folosite in aceasta reteta
Esenta de lamaie
mai mult
Superesenta de portocala
mai mult
Zahar vanilinat plic
mai mult
Praf de copt
mai mult
Esenta de lamaie
mai mult

Contact

S.C. COSELI S.A.
Adresa: Bd. Poitiers, Nr. 43, Iasi - Romania
Telefon/Fax: +40 372 731924 / +40 232 270997
Email: office@coseli.ro

Newsletter