Coseli

Premiul II Rainbow cake

Felicitari tuturor participantilor!

Premiul II Dobrica Carmen




Rainbow cake

Ingrediente blaturi:

4 albusuri de ou
50 g zahar vanilat COSELI
1 plic praf de copt COSELI
1 lingurita super esenta de vanilie COSELI
100 g unt topit 100 ml lapte caldut
cca 300 g faina colorant alimentar ( rosu,portocaliu,verde,bleu,violet)
un praf de sare

Ingrediente crema:
50 g zahar vanilat COSELI 250 g unt
200 g mascarpone
1/2 lingurita super esenta COSELI

Ingrediente glazura:
300 ml frisca lichida
50 g zahar vanilat COSELI

Preparare blaturi: Se bat spuma tare albusurile cu un praf de sare,adaugam zaharul vanilat COSELI si mai batem pana albusurile devin o bezea tare. Separat omogenizam faina,praful de copt,laptele,super esenta de vanilie COSELI si untul topit.Adaugam albusurile si amestecam lejer. Compozitia rezultata o impartim in 5 parti egale,pentru a fi colorate cu colorantii alimentari. Se ung 5 forme rotunde pentru copt cu unt si se tapeteaza cu foaie de copt. Se coc pe rand cele 5 compozitii colorate timp de 10-12 minute,in cuptorul preincalzit. Dupa coacere blaturile se racesc bine.

Preparare crema:
Se omogenizeaza crema mascarpone cu zaharul vanilat COSELI si superesenta COSELI. Se adauga untul la temperatura camerei si se omogenizeaza bine. Pregatire glazura: Se bate frisca bine,apoi se adauga zaharul vanilat COSELI.

Asamblare:
Se monteaza pe rand cate un blat colorat si se unge cu crema . Cu aceeasi crema se unge deasupra tortul si de jur imprejurul lui. Lasam 30 de minute la rece pentru intarirea cremei,apoi se glazureaza cu frisca,iar cu un piepten zimtat se realizeaza un model simplu. Tortul se mai lasa 30 de minute la rece,apoi se poate portiona. Pofta buna!

Contact

S.C. COSELI S.A.
Adresa: Bd. Poitiers, Nr. 43, Iasi - Romania
Telefon/Fax: +40 372 731924 / +40 232 270997
Email: office@coseli.ro

Newsletter